langkawi taxi taxi service
 

Perkhidmatan teksi adalah merupakan pengangkutan yang penting di Pulau Langkawi.Apa yang boleh kami bantu anda ..? Kami menyediakan khidmat teksi berdaftar kepada para pelancong yang datang ke Langkawi .Kami juga bersedia untuk membawa anda ke mana sahaja anda handak pergi di Pulau Langkawi ini.Khidmat teksi sewa di Langkawi ini juga kami sediakan .

Pelancong juga tidak mengetahui bahawa teksi di Langkawi juga menyediakan berbagai pakej utk melawat ke tempat menarik dengan harga yg murah

langkawi taxi teksi kereta sewa
langkawi teksi servis
 
langkawi taxi teksi kereta sewa
Mohd Fauzee Ibrahim
H/phone : 012-4899969
Megat Ahmad A. Rahman
H/phone : 019-4170949

Kami amat berbesar hati sekiranya dapat memberikan anda gembira apabila berada di Langkawi ini dengan menggunakan khidmat teksi ini .Tidak kira melalui mana anda datang samada jeti kuah atau jeti Awana atau Lapangan Terbang Padang Matsirat kami sedia membantu anda .

Khidmat teksi sewa kami ini juga sedia menerima panggilan dari hotel yang anda diami .Pengangkutan dari hotel ke mana saja hendak anda pergi .Selain itu kami juga menyediakan pakej pusing pulau ...iaitu membawa anda ke tempat tempat menarik di Langkawi yang menjadi tarikan ramai pengunjung .Kami akan membawa anda terus ke tempat ingin di tujui .Berbanding sesetengah orang yang tidak biasa pasti perjalanan akan mengambil masa kerena masalah kurang tahu mengenai jalan di Langkawi .

Kami berpengalaman memandu di Langkawi ini kerana tempat lahir di sini.Pengalaman yang amat lama sekali berada di langkawi .Anda perlukan khidmat teksi atau kereta sewa di Langkawi? Tiada masalah. Hubungi kami segera ,kami akan sentiasa melayan kehendak anda ,servis yg kami berikan pastinya anda sangat berpuas hati :
Email : langkawitaxi@yahoo.com

 
 
 
langkawi car rental taxi teksi kereta sewa servicelangkawi island teksi taxi kereta sewa car rentallangkawi car rental teksi taxi kereta sewa service Langkawi Taxi Service to welcome you to Langkawi Island ....happy with us...sure!!!
Welcome to Langkawi Geopark..you sure enjoy with taxi service..we'll promise

Copyright ©2013ALL RIGHTS RESERVED.